montage

Montage

Totalmontering har siden 1992 udført montage af glas-alufacader for et stort spænd af kunder og entreprenører. Det har givet en masse erfaring og ekspertise i den slags sager.

service

Service

Totalmontering har de senere år lavet service på vinduer og døre i alle materialer, såsom plast, alu, træ og kombinerede systemer som træ-alu. Vi har gennem den lange erfaring med montage et bredt kendskab til vinduer og døre, og har udført service for flere større virksomheder og boligselskaber/foreninger.

Persienneruder

Persienneruder

Totalmontering har de sidste 15 år serviceret og beskæftiget sig med persienneruder. Sammen med den store erfaring på facadeområdet er det en stor fordel at vi monterer og indkører persienneruder af forskellige fabrikater.Vi har de sidste næsten 10 år serviceret og haft et tæt samarbejde med Hagen persienneruder så vi har et indgående kendskab til dette system.

Egne Byggeprojekter

Egne Byggeprojekter

Totalmontering har med tiden udviklet en god sans og forståelse for hvordan kunden vil have sit projekt udført. Det har vi tage konsekvensen af og går selv ud og tilbyder mindre entrepriser til både private og erhverv.

Fejlfinding I Eksisterende Facader

Fejlfinding I Eksisterende Facader

Igennem vores mangeårige arbejde med facader, montering af facader og servicering af vinduer og døre, har vi et bredt kendskab til de fleste facadetyper og har haft held til at løse problemer med bla. utætheder i glastage og facader. Har vi mistanke om evt. utætheder eller kuldebroer der kan medføre problemer for bla. indeklimaet, kan vi termografere og i de fleste tilfælde indkredse problemet.

montage

Fenderlister

Totalmontering har i mange år været eneforhandler i Danmark, af fenderlister fra amerikanske Pawling. Se nærmere på www.fenderlister.dk