Hos Totalmontering ApS tilbyder vi en række services til såvel privatkunder som virksomheder og entreprenører. Vi tilbyder blandt andet montage af glasfacader, og dette er et arbejdsområde, som vi har mere end 25 års erfaring inden for. Således anser vi os selv som værende yderst kompetente og pålidelige, hvilket afspejles i den service, som vi leverer.

Vi tilbyder endvidere service på blandt andet vinduer og døre i alle materialer, herunder plast, alu, træ og kombinerede materialer såsom træ-alu. Vores mange års erfaring inden for montage har givet os et indgående kendskab til både vinduer og døre, glasfacader, alufacader, altanlukninger, indvendige glasvægge, solafskærmninger som screens , markiser, persienneruder (termoglas med indbygget peresienner) og i vores kundeportefølje finder man en række større virksomheder samt boligselskaber og foreninger, der netop har gjort brug af denne service.

De sidste 15 år har vi endvidere beskæftiget os med persienneruder, og vi monterer således persienneruder fra forskellige fabrikanter. Desuden har vi tidligere samarbejdet med Hagen persienneruder, og har siden vi startede samarbejdet, for 10 år siden, fortsat serviceret det varemærke, hvorfor vi har et særligt kendskab til netop dette system.

I dag har vi et fast samarbejde med Shadow Windows som er den førende leverandør af kvalitetes persienneruder.
Endelig yder vi også en ekstra service i form af fejlfinding i eksisterende facader uanset montør og fabrikat. Med mere end 25 års erfaring inden for montering af facader har vi et indgående kendskab til de fleste facadetyper, og således udfører vi også kontrol på disse, og vi udreder eventuelle problemer såsom utætheder i glastage og facader. Hvis vi har en mistanke om utætheder eller kuldebroer i eksisterende facader, der kan medføre problemer ift. indeklimaet, kan vi termografere, og i de fleste tilfælde kan vi indkredse problemet samt løse det.

Vores arbejdsområder spænder således vidt, og uanset opgave gør vi en dyd ud af at levere den højeste kvalitet til vores kunder – hver eneste gang. Kundetilfredshed, og den højeste af slagsen, er nemlig en mærkesag for os, og vi er overbeviste om, at dette afspejles i samtlige services, som vi udbyder.
Som nævnt ovenfor, tilbyder vi endvidere salg af Pawling fenderlister – primært til B2B kunder, men vi kan også levere B2C.